Wat vindt u van Limburgia Borne?

Plaats hieronder uw beoordeling!

U bent niet verplicht om uw naam en/of bedrijfsnaam in te vullen. Wanneer u deze wel invult, wordt dit zichtbaar bij de beoordeling.


Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving. (AVG)

* Uw beoordeling verschijnt niet direct. Deze wordt eerst door ons goedgekeurd.


Wat klanten zeggen

5/5

Voor onze bruiloft hebben we een lunch besteld bij Limburgia Borne, heerlijk!! Het zag er super uit en het was ook super!! Een echte aanrader!!

5/5

Afgelopen weekend heerlijk gesmuld van jullie vlaai. Mmmm

5/5

Met sinterklaas een heerlijke pepernotenvlaai gehad. Lindy, Suze en Arjan… Heerlijke mensen.

5/5

Als verrassing bij vrienden i.p.v bloemen een heerlijke vlaai laten bezorgen en…….Limburgia Borne bezorgt GRATIS in Borne. De verrassing was een succes!! Super bedankt voor de snelle service. TOP

5/5

Ik heb voor het eerst bij Limburgia een zakelijke lunch besteld voor 15 personen. Heeft de verwachtingen overtroffen! Goede broodjes, gevarieerd luxe beleg met drinken en fruit voor een hele mooie prijs! Top!

5/5

Heerlijk genoten van een zeer smakelijke en geslaagde high tea. Het personeel was super vriendelijk en de aankleding is gezellig. We zaten die dag zo 2 uur heerlijk te tafelen en te genieten van al het lekkernij. Een aanrader.

5/5

Met het buurtfeest heerlijke hapjes schalen van Limburgia Borne gehad. Goede variatie en alles smaakte heerlijk. 👍

Goede service. Super vriendelijke mensen. En lekkere vlaaien.

5/5

Wegens tijdgebrek deze keer geen eigen monchoutaart gemaakt, maar besteld bij Limburgia Borne. Gelukkig goedgekeurd door iedereen. Dus volgende keer weet ik het wel:)

5/5

De mensen van Limburgia Borne zijn echt toppers! Zit na een foutje van het ziekenhuis met een gewonde poot thuis en had een serie vouchers gekocht via Social Deal. Lang op m’n poot staan mag ik niet dus een bezoek aan de winkel is lastig. Heb de situatie uitgelegd en Arjan en zijn mensen reageerden meteen met een vriendelijk antwoord en een langsbrengservice. Super netjes en betalen met vouchers kan op deze manier perfect. En, niet onbelangrijk, de eigengemaakte verse broodjes en vlaaien smaken verrukkelijk. 5 ***** voor Limburgia Borne! Groet, Jeroen.