Wat vindt u van Limburgia Borne?

Plaats hieronder uw beoordeling!

U bent niet verplicht om uw naam en/of bedrijfsnaam in te vullen. Wanneer u deze wel invult, wordt dit zichtbaar bij de beoordeling.


Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving. (AVG)

* Uw beoordeling verschijnt niet direct. Deze wordt eerst door ons goedgekeurd.


Wat klanten zeggen

5/5

Als verrassing bij vrienden i.p.v bloemen een heerlijke vlaai laten bezorgen en…….Limburgia Borne bezorgt GRATIS in Borne. De verrassing was een succes!! Super bedankt voor de snelle service. TOP

5/5

Met sinterklaas een heerlijke pepernotenvlaai gehad. Lindy, Suze en Arjan… Heerlijke mensen.

5/5

Voor onze bruiloft hebben we een lunch besteld bij Limburgia Borne, heerlijk!! Het zag er super uit en het was ook super!! Een echte aanrader!!

Goede service. Super vriendelijke mensen. En lekkere vlaaien.

5/5

Met het buurtfeest heerlijke hapjes schalen van Limburgia Borne gehad. Goede variatie en alles smaakte heerlijk. 👍

5/5

Ik heb voor het eerst bij Limburgia een zakelijke lunch besteld voor 15 personen. Heeft de verwachtingen overtroffen! Goede broodjes, gevarieerd luxe beleg met drinken en fruit voor een hele mooie prijs! Top!

5/5

Een heerlijke chocoladeletter gekocht met Likor 43. Niet te overheersend qua smaak. Echt een aanrader dus!

5/5

Heerlijk genoten van een zeer smakelijke en geslaagde high tea. Het personeel was super vriendelijk en de aankleding is gezellig. We zaten die dag zo 2 uur heerlijk te tafelen en te genieten van al het lekkernij. Een aanrader.

5/5

Wegens tijdgebrek deze keer geen eigen monchoutaart gemaakt, maar besteld bij Limburgia Borne. Gelukkig goedgekeurd door iedereen. Dus volgende keer weet ik het wel:)

5/5

Een lunch besteld voor 65 personen en daarbij ook nog luxe hapjes voor een feest op het werk. Wat was het een succes. Heerlijke broodjes, salades en uiteraard drinken. Goeie variatie en ruim ruim ruim voldoende. De hapjes waren ook perfect en vergeet vooral niet de huisgemaakte knoflooksaus. Alles werd netjes bezorgd op de juiste tijd. Limburgia Borne.. super bedankt namens alle medewerkers. Al met al een enorme aanrader en hier bestellen we bij een volgende keer zeker weer!