Bestellen en reserveren

Bestellen of reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw bestelling of reservering. U ontvangt van ons een bevestiging. Pas na deze bevestiging is uw bestelling of reservering definitief.

U kunt via onderstaand formulier alleen uw bestelling plaatsen voor Ovenverse broodjes, hapjes en salades, Leonidas Bonbons, Likeurbonbons. Vlaaien en gebak kunt u online bestellen via de website van Limburgia Vlaai ( https://www.limburgiavlaai.nl ). Uw bestelling kunt u dan in onze winkel in Borne afhalen. Of laat uw bestelling door ons bezorgen.Maak uw keuze
BestellingReservering

Algemeen

U kunt onze vlaaien en gebak online bestellen via de website van Limburgia Vlaai ( https://www.limburgiavlaai.nl ). Uw bestelling kunt u dan in onze winkel in Borne afhalen (of laat uw bestelling door ons bezorgen). Wij hebben een kleiner assortiment op voorraad in de winkel. Bel gerust voor de actuele voorraad: T 074-2596910

Uw bestelling voor hapjes en salades, broodjes of de andere producten, nemen wij graag telefonisch of via het bestelformulier aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkel.

Het reserveren van een High tea kunt u doen via het bestel- of reserveringsformulier.

Bezorgkosten


Uw bestelling laten bezorgen? Dat kan!

Vlaaien, gebak en taarten (geldt voor al uw bestellingen via https://www.limburgiavlaai.nl)
Bezorgkosten: €3,00 voor 1 adres.

Alle andere producten
Binnen een straal van 5km bezorgen wij gratis bij een minimale bestelling van € 10,00. Is het bedrag van uw bestelling lager? Dan berekenen wij € 2,50 voor het bezorgen. Binnen een straal van 5km tot 10km berekenen wij bezorgkosten van € 4,50.

Bekijk hieronder het 5 km gebied (groen) en het 10 km gebied (geel). Grotere afstanden is zeker mogelijk! Dit doen wij graag voor u in overleg.

Gebied bezorgen Limburgia Borne