Bestellen en reserveren

Bestellen of reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw bestelling of reservering. U ontvangt van ons een bevestiging. Pas na deze bevestiging is uw bestelling of reservering definitief. Bestel uw Hapjes schalen of Boulanger Bonbons online!

U kunt via onderstaand formulier alleen uw bestelling plaatsen voor Ovenverse broodjes, en Likeurbonbons. Vlaaien en gebak kunt u online bestellen via de website van Limburgia Vlaai ( https://www.limburgiavlaai.nl ). Hapjes schalen en Boulanger Bonbons kunt u via deze website bestellen. Uw bestelling kunt u dan in onze winkel in Borne afhalen. Of laat uw bestelling door ons bezorgen.  Maak uw keuze
  BestellingReservering  Hapjesschalen


  Het is mogelijk om uw hapjes online bij ons te bestellen en te betalen. U kunt een keuze maken uit 5 verschillende schalen met basis of luxe hapjes, een vis- of vleesschaal en een snackschaal. De hapjes en snacks kunt u per 20 stuks bestellen, de vis- en vleesschaal gaan per schaal en zijn geschikt voor 5 á 6 personen per schaal.

  U kunt uw schaal zelf ophalen of door ons laten bezorgen bij minimale bestelling van € 40,00. Bezorging is gratis. Wij bezorgen uitsluitend op dagen waarop wij geopend zijn. Bezorging van hapjes op zon- en feestdagen is helaas niet mogelijk.

  Begin direct met bestellen: Hapjes schalen bestellen

  Boulanger Bonbons


  Het is mogelijk om uw Boulanger Bonbons online bij ons te bestellen en te betalen. U kunt een keuze maken uit 5 verschillende gewichten / doosjes.

  U kunt uw Boulanger Bonbons zelf ophalen of door ons laten bezorgen bij minimale bestelling van € 40,00. Bezorging is gratis. Wij bezorgen uitsluitend op dagen waarop wij geopend zijn. Bezorging van Boulanger Bonbons op zon- en feestdagen is helaas niet mogelijk.

  Begin direct met bestellen: Boulanger Bonbons bestellen

  Algemeen

  U kunt onze vlaaien en gebak online bestellen via de website van Limburgia Vlaai ( https://www.limburgiavlaai.nl ). Uw bestelling kunt u dan in onze winkel in Borne afhalen (of laat uw bestelling door ons bezorgen). Wij hebben een kleiner assortiment op voorraad in de winkel. Bel gerust voor de actuele voorraad: T 074-2596910

  Uw bestelling voor hapjes en salades, broodjes of de andere producten, nemen wij graag telefonisch of via het bestelformulier aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de winkel.

  Het reserveren van een High tea kunt u doen via het bestel- of reserveringsformulier.

  Bezorgkosten


  Uw bestelling laten bezorgen? Dat kan!

  Vlaaien, gebak en taarten (geldt voor al uw bestellingen via https://www.limburgiavlaai.nl)
  Bezorgkosten: €3,00 voor 1 adres.

  Alle andere producten
  Binnen een straal van 5km bezorgen wij gratis bij een minimale bestelling van € 10,00. Is het bedrag van uw bestelling lager? Dan berekenen wij € 2,50 voor het bezorgen. Binnen een straal van 5km tot 10km berekenen wij bezorgkosten van € 4,50.

  Bekijk hieronder het 5 km gebied (groen) en het 10 km gebied (geel). Grotere afstanden is zeker mogelijk! Dit doen wij graag voor u in overleg.

  Gebied bezorgen Limburgia Borne