Blog

Vier Kerst met Limburgia Borne

Actie kerstmis Limburgia Borne

Voor de gezellige kerstdagen hebben wij weer heerlijke producten:

Zwitserseroom Kersenvlaai : € 14,49
Tiramisutaart met Kerstopmaak : € 18,99
Kerstverwenvlaaitjes per 8 stuks : € 9,99

Zwitserseroom Kersenvlaai
Op een zachte Limburgse bodem friszure gebonden kersen met een luchtige banketbakkersroom en verse slagroom. Gedecoreerd met chocoladeschaafsel en chocolade kerstdecoratie.

Tiramisutaart met Kerstopmaak
Chocoladetaart gevuld en opgespoten met Tiramisu bavarois. Een fluweel dun laagje chocolade met gouddruppels maakt het helemaal af.

Kerstverwenvlaaitjes per 8 stuks
8 Minivlaaitjes met een doorsnede van 5 cm, in verschillende smaken van chocolade, aardbei/yoghurt, mango/monchou en stroopwafel.

Kerstvlaaien en taarten zijn vanaf maandag 10 december bestelbaar
Daarnaast bent u van ons gewend dat we een aantal vaste artikelen beschikbaar stellen voor de Kerst periode:

Kerststol XXL groot (1050 gram)*
Ambachtelijke roomboter Kerststol van 1050 gram. Een heerlijk luxe gevuld Kerstbrood met rozijnen, krenten, noten en vruchten én amandelspijs. De stol is verpakt in een luxe zwarte doos met venster, en kan gebruikt worden als (relatie) geschenk.
Prijs: € 10,99

Kerststol klein (350 gram)*
Deze Kerststol heeft een gewicht van 350 gram. De ingrediënten zijn hetzelfde als van de XXL Kerststol.
Prijs: € 7,29

Kerstkrans*
Een Kerstkrans gemaakt van amandelspijs en bladerdeeg, gedecoreerd met amandelschaafsel en poedersuiker, gevormd in een krans. De Kerstkrans is verpakt in een luxe zwarte doos met venster en kan gebruikt worden als (relatie) geschenk.
Prijs: € 10,99

Kerststaaf*
De Kerststaaf is gemaakt van amandelspijs en bladerdeeg, gedecoreerd met amandelschaafsel en poedersuiker. De Kerststaaf is verpakt in een luxe zwarte doos met venster en kan gebruikt worden als (relatie) geschenk.
Prijs: € 6,99

Tulbandcake*
Een heerlijke cake bereid met echte roomboter voor 8 personen. De cake is verpakt in een luxe zwarte doos met venster en kan gebruikt worden als (relatie) geschenk.
Prijs: € 8,49

Hapjes, snacks en vis- en vleesschalen voor kerst!

Kerstaanbiedingen Limburgia Borne

Heerlijke kerstaanbiedingen bij Limburgia Borne! Bestel hapjes, snacks en vis- en vleesschalen voor de zalige kerstdagen!

Bestellen kan hier: https://limburgia-borne.nl/hapjes-schalen-bestellen/

Let op: bestel uw hapjes en salades vóór 21 december!

Bekijk ook onze andere kerstaanbiedingen: https://limburgia-borne.nl/vier-kerst-met-limburgia-borne-2019/

Bestel uw ovenverse broodjes bij Limburgia Borne

Ovenverse broodjes Limburgia Borne

Bestel de lekkerste ovenverse broodjes, pistolets en bolletjes eenvoudig bij Limburgia Borne! Ook kunt u bij ons terecht voor zakelijke lunches.

U kunt uw broodjes of lunch telefonisch of via ons bestelformulier bestellen. De bestelling van broodjes dient u minimaal 90 minuten van te voren door te geven en kan bij ons worden afgehaald of wij bezorgen het op uw locatie. Geen enkel probleem, wij doen het graag! Wij bezorgen in een straal van 5 km geheel gratis bij een minimale bestelling van € 10,00.

Bekijk de broodjespagina voor het complete aanbod!

Wij schenken ook koffie!

Koffie of thee met vlaaipunt

Geniet van onze vers gezette koffie of thee met een lekkere vlaaipunt. Wij hebben volop keuze.

Wij schenken koffie van het merk Mokka d’Or. Zeer krachtig, vol en uitgesproken van smaak! Een aanrader voor de echte koffiegenieter!

Ook kunt u vanaf medio februari bij ons terecht voor een High tea. Wij schenken Communitea – Norwood thee van Reeze. Reserveer nu al voor een geweldige beleving!

Kom langs genieten!